Rólunk

A honlap egy sokezres csapat találmánya.Közös ötlet alapján született.Sokan keresünk nettó 80 ezer ft alatt.Ha ezt megtoldjuk 20 ezerrel már nekik sokat számít.Akár a havi gázszámlánkat is fedezi.A honlap 2012 ben született.Azóta át tettük a webnode.hu ra.Modern jól szervezett közösségi weboldalt kerestünk.Az ötlet szerzője már nem tudjuk ki volt.Aki már kapott pénzt a marketagent.com tól az tudja hogy fizetnek.Most lehetőség van rá hogy pénzt keressünk.Teljesen tisztességes,Hisz reklámokról olvasunk.Van akit érdekel mit kínáljon és ő hajlandó fizetni.

Regisztrációdat elfogadni,az elérhetőség ürlapon tudjuk.közöld neved és emailcímedet,valamint hogy hajlandó vagy,részt venni a marketagent.com felmérőiben.  

  Ha szeretnél pénzt keresni.Egy megosztással tedd közzé facebook oldaladon ezt a honlapot miután regisztráltál.Ha nem tudnád,ha egy oldalt megosztasz és előtte regisztrálsz azon a honlapon amit hirdet,akkor a facebook közösségen,lévő hirdetéssel,a jelentkezők a te táborodhoz fognak csatlakozni.Tehát regisztrálj,és küld el facebook ismerőseidnek.a honlap.pénzkereseti ajánlását.

  Megosztás a kérdések,és válaszok menüben!

 

Az oldal története

Elindult weboldalunk.Ha szeretnél kis összegeket rendszeresen kapni,akkor lépj be csapatunkba.Olvasd el az oldal tartalmát.Az ötletet 2012 ben a marketagent.com oldal kérdőivei által találtuk ki.Teljesen legális,Nem nyúlunk le senkit,csak segítünk a reklámpiacnak,hogy érdekelje az embereket az internet.Megalakulásunk a webnode oldalon,2014 április 10 én volt.Itt folytatjuk tovább hírdetésünket..

Elérhetőség

marketagent.com

A kép a Creative Commons Licenc alapján használható fel. ghis44free, SPreischlPhotography  © 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode